blank

🎁 Plazma подарува во сите Тамаро маркети!
👉 За купена мелена плазма во количина од минимум 600gr. побарајте ГРЕПКА на каса, изгребете ја и добијте еден од подароците на сликата!
* Акцијата трае се додека има подароци на залиха!