👉Почитувани велешани, чест и задоволство ни е да ве поканиме на големо отворање (05.04.2023) на нашиот нов Стокомак маркет, со локација на ул. Благој Ѓорев бр.106А – веднаш зад Vel-City, на површина од 680 m2.
Со Вашата поддршка и внимание продолжуваме да ја испишуваме нашата заедничка приказна, сѐ со цел да овозможиме и понудиме ВНИМАТЕЛНО СЕЛЕКТИРАН АСОРТИМАН ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ ПО НЕВЕРОЈАТНО НИСКИ ЦЕНИ! ✅
Повелете!
Ваш Стокомак 🙂