Raid Spray против сите видови инсекти, благодарение на својата формула, брзо ги убива сите инсекти и обезбедува долготрајна заштита за вас и вашето семејство.
По одлични, намалени цени до 13% попуст, само до 03-ти Јуни во маркетите на Kipper – побрзајте!
___________
Spërkatës Raid kundër të gjitha llojeve të insekteve, falë formulës së saj, shpejt vret të gjitha insektet dhe siguron mbrojtje afatgjatë për ju dhe familjen tuaj.