Bolsius
Декоративни миризливи свеќи со специјални летни мотиви, кои ќе допринесат за извонредна атмосфера и воедно совршено ќе се вклопат во вашиот дом!
По одлична цена од 79 денари, ова е ненадмината понуда на пазарот, побрзајте и искористете ја!