Каса промоција во сите наши маркети! 😊
Од 17.05 до 20.05 купете кафе Pascalin 500 гр. по одлична намалена цена од 135 денари и ‘z bregov млеко 2.8% 2л по промотивна цена од само 79 денари.
Од 21.05 до 23.05 купете Max фен за коса по промотивна цена од само 529 денари и Galeb чоколадо со лешник 200 гр. по намалена цена од 109 денари. Ве очекуваме! 🛒