Супер промоција во Рамсторе маркетот во Капитол Мол која започнува денес и ќе трае десет дена!
Побрзајте и набавете си печено пиле плус гратис Струмка 1.5л по супер цена од само 299 денари!
Изненадете го семејството со супер спремен ручек и уживајте заедно!
Рамсторе – Добиј повеќе, Живеј подобро!