blank

#ОдВторникДоЧетврток 👇

👉ROOC нож за леб 34 cm – од нерѓосувачки челик, неопходен во секоја кујна по супер цена од 159 денари!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅