Ова недека Ви нудиме голем избор на алати:
➡️ Сет комбинирани клучеви 9/1 по супер цена од 469 денари;
➡️ Сет алат од 7 парчиња по супер цена од 399 денари;
➡️ Сет алат од 27 парчиња по супер цена од 229 денари;
➡️ Кутија за алат по супер цена од 155 денари;
➡️ Метро 7,5m по супер цена од 115 денари;
➡️ Скалпел по супер цена од 28 денари.
Побрзајте во најблискиот Стокомак маркет и обезбедете си го најквалитетниот алат. 🥳🤩