Веро и Visa за пазарење без грижа! 😍
Во период од 15.12 до 31.03.2023 со секоја сметка над 3000 ден. платена во Веро и Jumbo маркетите, која е платена со Visa картичка од било која банка добивате дополнителен попуст од 150 ден. во вид на ваучер кој може да го употребите при следното купување.
Ваучерите може да ги искористите во маркетите на Веро, Jumbo и ресторанот Full Plate.
Бројот на ваучери е ограничен, акцијата трае до истекот на залихите, односно до доделувањето на сите ваучери.