Подароци со Веро маркети и Pamepers! 🎁👶
Со собрани 4 Памперс поени добивате Веро ваучер во вредност од 800 ден.
Памперс производи кои учествуваат:
Pants GPP = 2 поени
Active baby GPP = 1 поен
Premium VP 3,4,5,6 = 1 поен
Ве очекуваме! ❤