Stokomak:Доколку сакате вашите алишта да бидат совршено чисти, меки и нежни на допир, и притоа да имаат пријатен мирис, ви го препорачуваме Nila течниот детергент за црни алишта! Во пакување од 4л за 75 перења и совршена цена од 289 денари!