Пристигна новата НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢
И оваа недела дел од вашите омилени производи ви ги претставуваме по специјална акциска цена, кои може да ги најдете само во Веро маркетите! 😍
Ве очекуваме! ❤️
🗓 Понудата трае од 30.03 до 05.04.