СУПЕР АКЦИЈА од 16.03 до 22.03.2023 во ТИНЕКС 🛒
👉Супер Тинекс Зебра, Лиса и East Gate Mall отворени и во недела 10:00-20:00ч.
👉Супер Тинекс Прилеп отворен и во недела 08:00-20:00ч.