Предлог за вкусен појадок или вечера 🥰
Понуда од 05 до 18 април 👌
✅ Пинџур Vipro 580мл летен благ / лут за 189 денари
Повелете во најблискиот Жито Mаркет! ☘
Предлог за вкусен појадок или вечера 🥰
Понуда од 05 до 18 април 👌
✅ Пинџур Vipro 580мл летен благ / лут за 189 денари
Повелете во најблискиот Жито Mаркет! ☘