📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 30.03.2023 до 01.04.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️

✅ Carnex грав (посен) 400гр – 79 денари;