📢 Супер АКЦИЈА на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
👉 Од 04.05.2023 до 06.05.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ Jagermeister 0.7L – 779 денари;
✅ Nescafe Gold 75gr – 115 денари;
✅ Mini Sticks сладолед 10/1 (400gr) – 89 денари;
✅ Омекнувач Coccolino 1.45L – 179 денари;
✅ Fairy таблети за машинско миење садови 84/1 или 66/1- 799 денари;