Супер акција во Тинекс од 30.03-06.04.2023
Купувајте во вашата ПОЕН+ картичка и ЗАШТЕДЕТЕ!
👉Супер Тинекс Зебра, Лиса и East Gate Mall отворени и во недела 10:00-20:00ч.
👉Супер Тинекс Прилеп отворен и во недела 08:00-20:00ч.