ВЕЛИГДЕНСКА ВИКЕНД АКЦИЈА во Веро Маркети! 😊
Овој велигденски викенд ве очекуваме во пиљарите на Веро. Ги избравме за вашето омилено свежо овошје и зеленчук по специјални празнични цени. 🍅🍏
Специјално за вас обезбедивме црвен домат и краставица по цена од 95 ден. 🍅🥒
Веро ве очекува во своите пиљарите! 😍
Акцијата трае од 14.04 до 17.04