Од 10.04 до 16.04.2023 купете ПАКУВАНО СВЕЖО МЕСО во ТИНЕКС👌
🟢секојдневна достава на свежо месо до сите Тинекс маркети
🟢практичност и заштеда на време при купување
🟢100% Македонско
🟢Квалитетно
🟢Вкусно
🟢Сочно
Празниците се најубави со Тинекс!🛒