blank

 

🏖️Летото пристигна!
Welcome Summer!🚩 од 7 до 28 јуни 🌡️🥵високи температури, ниски цени, 🎁подароци и ГОЛЕМИ ПОПУСТИ во Техномаркет!
Погледнете ја целосната понуда тука👉 bit.ly/3NGRKSp
#vremee #vreme #vremeezatehnomarket