blank

 

#времеE за МАТУРА!
Од 19 до 31 мај, во сите салони на ТЕХНОМАРКЕТ, ЕКСТРА ПОНУДИ за сите матуранти!
За НАЈсреќна матУРААА …. најголеми попусти на мобилни телефони по НАЈДОБРИ ЦЕНИ. Израдувајте го вашиот матурант со нов смартфон, само сега со СУПЕР ПОПУСТИ!
Погледнете ја цела понуда тука https://bit.ly/3ltgelv