blank

 

Заштедете 7.000 денари на телевизор Hitachi и можност за плаќање до 60 рати – само во Neptun!

Голема АКЦИЈА во Нептун! РАСПУСТ НА ЦЕНИ
Ајде до 12ти јуни‼️
ℹ️ Дознајте повеќе во сите Нептун продавници или на следниот линк: https://bit.ly/3Mdxzdc