blank

 

Твоја Матура – Наша Понуда
#️⃣ До 24 рати БЕЗ камата на haPPy цени со haPPy кредит, кредитни картички и синдикална продажба! #️⃣ Премиум брендови за сечиј вкус и потреби!
#️Ајде до 25ти мај!
ℹ️ Дознајте повеќе во сите Нептун продавници или на следниот линк: https://bit.ly/3wjxJd6