ШТО СЀ МОЖЕШ ДА КУПИШ ВО СЕТЕК НА 24 РАТИ СО 0% КАМАТА⁉️
БЕЛА ТЕХНИКА, ТЕЛЕВИЗОРИ, МОБИЛНИ, КОМПЈУТЕРИ, ЛАПТОПИ, ИТ, ВЕЛОСИПЕДИ, ПАМЕТНИ ЧАСОВНИЦИ, МАЛИ АПАРАТИ УРЕДИ ЗА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ‼️
📅 САМО ДО 31 МАРТ
24 РАТИ СО НУЛА КАМАТА‼️
ВО СЕТЕК – НЕ СЕ ПРОПУШТА‼️