blank

👉Terravita превкусно велигденско чоколадно јајце 22 г, направено од висококвалитетно млечно чоколадо, кое содржи 30% какао, по супер цена од 16 денари!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅