Од ЧЕТВРТОК до НЕДЕЛА (27.05-30.05.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во #Тинекс:
✅ ЧАЈ ладен малина/хибискус, праска, лимон JANA 1,5л. за само 35 ден.
✅ ПИВО CARLSBERG 660мл. за само 49 ден.
Тинекс секој ден со вас!
👉Пазарете брзо и безбедно и online ➡️www.e-tinex.mk