Со понудата на сувомесни производи во маркетите на #Тинекс, подгответе вкусно мезе, збогатено со пршута, врат и печеница 🙂
Пазарете брзо и безбедно и online ➡️ www.e-tinex.mk
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 23.05.2021 година.
Погледнете ја понудата тука ➡️ https://bit.ly/3o1sFoY