За облека секогаш миризлива, чиста и мека 🙂
👉 Пазарете брзо и безбедно online ➡️ www.e-tinex.mk
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 23.05.2021 година.