Најсвежата акција може да ја најдете во маркетите на #TINEX.
Не заборавајте да ги набавите омилените свежи намирници и да се подготвите за тековниот викенд.
Тинекс секој ден со вас!
Акцијата важи од 28.05 до 02.06.2021г.
👉 Пазарете брзо и безбедно online ➡️www.e-tinex.mk