Секогаш вкусно, свежо и сочно месо за вас и вашето семејство!
Свежото месо секојдневно го подготвуваме во нашиот погон за расек и го доставуваме до нашите месарници.
Одберете квалитет по одлични цени.
*Акцијата важи од 28.05 до 30.05.2021г.