blank

👌TINEX GIVEAWAY👌
🎁TINEX ви подарува производи со кои ќе ги почувствувате и откриете најразличните видови на префинети вкусови кои доаѓаат од Италија.
За да учествувате потребно е да го направите следново:
👉следете го профилот на Тинекс на facebook
👉споделете ја оваа објава јавно на вашиот профил
👉означете двајца пријатели во коментар
Добитникот ќе го избереме на 29.09.2022