💚 Четврток асоцира на новиот #Стокомак леток! Подгответе се за #веган недела – нови одлични понуди на висококвалитетни производи по препознатливо најниски цени! Кило свежа краставица за 109ден!

Повелете во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК! 💗