🍫Кога е во прашање KitKat – знаеме дека вкусот е незаборавен која и варијанта да ја одбереш!
⏰Не ја пропуштај неделната акција на каса од 08.05 до 14.05 и дај му слатка нота на денот!
Твој VERO маркет❤️