НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢
Специјално за вас и оваа недела внимателно одбрани продукти по специјална акциска цена, кои може да ги најдете само во Веро маркетите! 😍
Ве очекуваме! ❤️
🗓 Понудата трае од 06.04 до 12.04.