👉USB кабел 2.0 А-Б со должина од 1 м по супер цена од 49 денари
👉USB кабел 2.0 тип C со должина од 1.8 м, брзина на пренос на податоци до 480 Mb/s, излезна моќност за полнење: макс 36W по супер цена од 89 денари!