blank

👉САМО од ЧЕТВРТОК до САБОТА👈
➡️Розев домат по цена од 99 ден за 1 кг
➡️Bella Farm – Jогурт по цена од 44 ден
➡️Valdor – панирани пилешки филети
➡️Saluti – тортиља чипс со повеќе вкусови
👉Ве очекуваме во КАМ маркетот во вашата населба. 🤗
📣Погледнете го целиот КАМ леток со клик тука
>>> https://bit.ly/3z87toW