VERO: Супер понуда на пешкир за плажа Фротирка 100Х180

Еден од најпрепознатливите и најпродаваните модели на пешкири за на плажа на Фротирка, кои се со препознатлив македонски квалитет, можат да бидат ваши по уникатна цена од 465 денари и собрани 6 купони од купон плус акцијата на Веро.
Акцијата трае до 15.08