За чисти и блескави садови ✨
Викенд понуда од 07 до 08 април 🥰
👉 Средство за садови Exo 700мл
-Лимон
-Јаболко
-Камилица
Јоргован за 95 денари
Секогаш верни на вас 👌
#ЖитоМаркети #СекогашВерниНаВас