Milka производите со своите уникатни пакувања во боја на јоргован и кравата Milka, имаат посветена заедница на обожаватели кои уживаат во секоја коцка од далечната 1901година. Milka денес е еден од најпрепознатливите брендови на чоколадни производи и низ светот секој час се продаваат 150.000 Milka производи.
Нивниот успех и популарноста се заснова на квалитетните состојки од кои се прават производите, а најкарактеристично е што за производството се користи исклучиво 100% алпско млеко!
Повелете во Тинекс и купете ЧОКОЛАДО Milka со кршени лешници 100гр. со супер цена 45ден. 🍫
Ве очекуваме!