Webhelp продолжува со вработување! Отворени врати во Охрид, Битола, Штип и Куманово!

 

Webhelp е веќе добро позната компанија во нашата земја, која успешно делува во преку 60 земји низ светот и во своите редови брои преку 120.000 вработени. Поради зголемениот обем на проекти, Webhelp продолжува да го проширува својот тим и да вработува низ повеќе градови во нашата земја.

Што треба да знаеш за Webhelp?

Работиме по светски стандарди и овозможуваме одлични работни услови, пријатна работна средина и многу бенефиции. Нашата основна дејност е да пружиме професионална корисничка поддршка  и да ги претставиме нашите клиенти во најдобро светло.

Како можеш да станеш дел од Webhelp?

Многу едноставно. Активно зборуваш германски јазик и уживаш во тимска работа и секојдневна комуникација со луѓе.

 • Доколку имаш претходно искуство со ваков тип на работа, тоа ќе биде супер предзнаење за успешен почеток и одлична заработка уште во првите месеци.
 • Ако немаш искуство, ние ќе се погрижиме да добиеш соодветна обука и целокупна поддршка од првиот ден.
 • Ако сеуште студираш или имаш други обврски, по завршувањето на обуката, ќе добиеш можност за флексибилно и скратено работно време.

 

Што можеш да очекуваш од нас?

Сите вработени добиваат одлични можности за својот професионален развој и целокупна поддршка од нашиот локален и интернационален тим. Покрај тоа следува:

 • Редовна плата пред крајот на тековниот месец
 • Месечен бонус за постигнати резултати
 • Приватно здравствено осигурување
 • Работа од дома со најсовремена опрема доставена на домашна адреса
 • Мастерспорт членство за различни фитнес активности
 • Можности за работа со полно или половина работно време
 • Бонус за препорака на твоите пријатели кои ќе се придружат на нашето друштво
 • Регрес за годишен одмор
 • Други бенефиции и изненадувања

 

Каде и кога може да се запознаеме?

 

Без разлика во кој град живеете, ние со нетрпение ве очекуваме на следните локации и датуми:

 

 • Куманово |20.09.2023| во хотел Куманово Спа | 10:00-18:00 часот.
 • Штип|21.09.2023|во хотел Парк Штип | 12:00-18:00 часот.

 

Доколку не сте во можност да поминете, во секое време може да аплицирате на нашиот линк https://webhelp.mk/ или да не побарате на социјалните мрежи.

 

Ве очекуваме!