Wellneo® Апаратот за измазнување на пети безбедно ќе ја отстрани тврдата, груба и сува кожа за моментално масни и прекрасни стапала. Не само што е еден од најефикасните апарати, туку и е еден од најстилските.
Ве очекуваме во маркетите на Веро каде што ќе можете да го најдете Wellneo® Апаратот по одлична цена.
Веро – се грижиме едни за други