Нека Вашиот двор биде секогаш чист и среден со следниве производи:
➡️ Градинарска количка со тркалца по супер цена од 625 денари;
➡️ Метална лопата по супер цена од 869 денари;
➡️ Гребло за листови по супер цена од 669 денари;
➡️ Универзално гребло по супер цена од 639 денари.