Потребните производи за лична хигиена ќе ги најдете во Киппер по супер цени🛒
Жилети Brisk по одлична намалена цена од 49 денари и попуст од 17% во Kipper маркети!
______
Produktet e nevojshme për higjienë personale do ti gjeni në Kipper me super çmime🛒