Специјална Жито Понуда од 21 до 27 јуни
🎼 Звучник Vivax за 1099 денари
✅ Bluetooth
✅ Моќност од 8,5W
✅ Репродукција до: 6,5 часа
✅ 3600 mAh батерија
✅ Полнач
✅ Функција TWS: поврзување до 2 исти уреди
Секогаш најдобри цени 🍀